Kristály szépségszalon

MENÜ

A mükörmök a kéz diszei:

A mai világban a kozmetikához az arcápolás mellett hozzátartozik a kéz,láb és az egész test ápolása,gondozása is.

Nem mindenkit áldott meg a természet szép és erős körmökkel. A mükörmök többfélék lehetnek,lehetőség van szolidabb,természetesebb formáju müköröm készítésre,de extra méretű és díszitésű körmöket is szívesen válalunk.

A Müköröm töltésére egyéntől és igénytől függöen három-öt hetente kerül sor amikor lehetőség van minta,és szín változtatására is.

 

Parafinos Kézápolás:

A jo megjelenéshez hozzátartozik  az ápolt kéz is. Kezünket,körmeinket manikür és müköröm segítségével varázsolhatjuk még szebbé. A tél a nyár beköszöntével azonban kezünk fokozott törödést igényel. A hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás a parafinos kézápolás,mely fél óra allatt puhávvá varázsolja,és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét. Alkalmazásának alapja,hogy meleg parafin tágítja a porusokat,fokozza a vérkeringést,erősíti a kötöszövetet,a hőt rendkívül jol tárolja ezáltal lehetővé teszi a hidratáló krém mélyebb felszivódását. A kezelés eredményeként a bőr puha,bársonyos tapintásu lesz. Nagyon száraz bőrnél ajánlott a kura szerüen alkalmazni.

 

 

 

Asztali nézet